Oslo Stories lages av Visualdays AS

drives av Peter Raaum, Tore Berntsen og Jon Terje Hellgren Hansen. Vi har lang erfaring som journalister, fotografer, mellomledere og redaktører i Dagbladet og VG. Vi er en liten organisasjon med bred kompetanse, lang erfaring – med et stort nettverk og stor gjennomføringskraft.

Visualdays AS jobber på oppdrag for næringslivet, institusjoner, organisasjoner og mediehus. Som kunde vil du oppleve kort vei fra idé til leveranse. Vi liker å følge deg tett, hele veien: fra idé til handling. Visualdays samarbeider tett med et nettverk av journalister, fotografer, redigerere, 3d-designere og web/apps-utviklere.

Oslo Stories var starten på Visualdays AS.  I september i 2010 laget Tore Berntsen (tidligere VG), Jan Johannessen (tidligere VG, nå bildesjef i Magasinet/Dagens Næringsliv) og Jon Terje Hellgren Hansen (tidligere Dagbladet) 30 historier på 30 dager . Med vår visuelle form ønsker vi å fortelle historier om mennesker i Oslo, som du sjelden møter i tradisjonelle medier. Responsen er stor både på form og innhold. Historiene blir delt i sosiale medier. Og vi vet: det er mange gode historier der ute som venter på å bli fortalt.  

Oslo Stories er et kontinuerlig prosjekt. Har du innspill; hører vi gjerne fra deg!

Liker du vår  visuelle fortellerform – og vår presentasjon – eller kjenner du andre vi bør dokumentere på samme måte – ta kontakt:

www.visualdays.no

SE ALLE videoer